PREDSTAVUJEME DAYDREAM

PREDSTAVUJEME DAYDREAM

Tím Eggo vypočuje priania zákazníkov a čoraz viac z vás spomína, že by ste chceli mať krém, ktorý je vhodný najmä na suchú a podráždenú pokožku. Začali sme na tom pracovať a teraz vám s radosťou predstavujeme najnovšieho člena radu starostlivosti o pleť Smartskincare® - DAYDREAM - krém 3 v 1 pre suchú, podráždenú a citlivú pokožku.

Daydream je intenzívny a kompaktný krém na tvár, ktorý bohato vyživuje a pomáha obnovovať pokožku. Premyslené zloženie výživných a hlboko ošetrujúcich ingrediencií pomáha napnúť pokožku; Začervenanie, svrbenie a citlivosť pri pravidelnom používaní zmiznú. Upokojujúce a vyživujúce účinky môžeš vidieť takmer okamžite a už po necelom mesiaci pravidelného používania môžeš zaznamenať výrazné zlepšenie stavu pokožky.

Ak je tvoja pokožka podráždená a suchá, posledná vec, ktorú chceš, je používať prípravok, ktorý ju zhorší. Preto sme vo eggo vytvorili dokonalý univerzálny krém pre všetkých, ktorí sa chcú o svoju pleť starať. Tento intenzívny ošetrujúci krém nielen hĺbkovo hydratuje, ale aj vyživuje, chráni ochrannú vrstvu pokožky a upokojuje pleť. Vzorec obsahuje silné hydratačné a výživné zložky, ktoré pomáhajú pokožke zadržiavať vodu, vyrovnávajú tón a vzhľad jemných liniek a vrások, upokojujú pokožku a pomáhajú znižovať začervenanie.

Suchá pokožka sa ľahko podráždi a zapáli, preto je dôkladná rutina starostlivosti o pleť obzvlášť dôležitá pre suchú pokožku. Starostlivosť o suchú pleť by mala byť konzistentná pri rannej aj večernej starostlivosti o pleť a na udržanie zdravej a hydratovanej pokožky by sa mali používať jemné nevysušujúce produkty.

HLAVNÉ INGREDIENCIE:

Naša najúčinnejšia ochrana proti suchej pokožke obsahuje zmes výživných a upokojujúcich zložiek, ako je bambucké maslo, peptidy, gotu kola - centella asiatica (CICA) a zelený čaj matcha. Obsahuje tiež BFF ochrannej vrstvy pokožky – ceramidy a avokádový olej, zatiaľ čo kyselina hyalurónová pomáha viazať vlhkosť a poskytuje pleti extra hydratáciu.

Upokojujúce zloženie: extrakt z listov Centella Asiatica, extrakt z ovsených semienok, hyaluronát sodný, tokoferol (vitamín E), prášok z listov zeleného čaju, beta-glukán - tieto zložky majú upokojujúce vlastnosti, ideálne pre tých, ktorí trpia začervenaním alebo podráždením.

Podpora kožnej bariéry: ceramidy, skvalán, tokoferol (vitamín E), extrakt z ovsených zŕn poskytujú silnú kožnú bariéru, ktorá pomáha chrániť pokožku pred vonkajšími agresívnymi vplyvmi, zadržiava vlhkosť a zachováva celkové zdravie pokožky.

Hydratačné a vyživujúce zloženie: bambucké maslo, hyaluronát sodný, glycerín, skvalán, slnečnicový olej, avokádový olej – tieto zložky spoločne hydratujú a vyživujú pokožku, pomáhajú zlepšovať jej textúru, hydratáciu a celkovo zdravší vzhľad.

Najlepšou vlastnosťou krému je však jeho multifunkčnosť. Daydream je multifunkčný krém na každodenné použitie. Môžeš ho použiť ako pleťovú masku, bohatý denný hydratačný krém alebo nočný krém.

  • BOHATÝ DENNÝ KRÉM

Daydream bol pôvodne vytvorený ako bohatý denný krém pre tých, ktorým sa náš hydratačný krém Zen Defense zdal príliš ľahký a nedostatočne výživný. Zen Defense je vhodný pre všetky typy pleti, zatiaľ čo Daydream je špeciálne vyvinutý pre suché, veľmi suché a dehydrované typy pleti. Po vyčistení a použití preferovaných sér ho aplikuj ako predposledný krok tvojej rutiny a nezabudni ani na SPF počas dňa!

  • NOČNÝ KRÉM

Spánok nie náhodou sa nazýva „spánok krásy“. Spánok je čas, keď mozog triedi informácie dňa, ukladá dôležité časti a vytvára dlhodobé spomienky. Je to tiež čas, keď je tvoje telo zaplavené hormónmi, ktoré pomáhajú podporovať opravu a regeneráciu.

V noci je tvoja pokožka teplejšia a priepustnejšia – pripravená na príjem produktov starostlivosti o pleť. Na noc je najlepšie aplikovať intenzívny hydratačný krém alebo výživný nočný krém, pretože tvoja pleť je pripravená absorbovať to, čo jej dáš. Najjednoduchší spôsob, ako využiť nočnú priepustnosť, je použiť výživný nočný krém. Nočné krémy sú navrhnuté tak, aby využili zvýšenú priepustnosť pleti a zároveň vytvorili na pleti ochrannú vrstvu, ktorá pomáha zadržiavať vlhkosť a zabraňuje prenikaniu nečistôt, ktoré upchávajú póry.

  • 10 MINÚTOVÁ MASKA NA TVÁR

Môžeš ho použiť aj ako výživnú 10-minútovú masku, ktorú odporúčame, ak je tvoja pleť veľmi suchá a chceš ju rýchlo obnoviť. Nanes hrubú vrstvu krému na čistú a suchú pleť. Nechaj ho pôsobiť aspoň 10 minút a potom utri teplou vlhkou handričkou.

Jemná textúra nám pripomína jemný obláčik, takže sa už nevieme dočkať, kedy ju vyskúšaš a podelíš sa s nami o svoje skúsenosti! 😍

Ďakujeme, že si si našla čas na prečítanie nášho blogu. Dúfame, že si sa naučila niečo nové.🌟

Ak chceš zistiť, ktorý z našich produktov je pre teba a tvoj typ pleti ten najvhodnejší, odporúčam ti vyplniť náš KVÍZ STAROSTLIVOSTI O PLEŤ.

Nezabudni na to, že cesta ku krajšej pleti je jedinečná a my sme tu, aby sme ti pomohli. Máš otázky, potrebuješ poradiť, alebo sa len chceš s niekým porozprávať o starostlivosti o pleť? Kontaktuj nás na hi@eggoglow.com a naši odborníci na starostlivosť o pleť ti radi pomôžu.

Pekný deň! 🌸🌿💆🏻‍♀️