SMARTFOODS® JE TU!

SMARTFOODS® JE TU!

V tomto rýchlom a neustále sa meniacom svete máme tendenciu mať svoj vlastný rytmus a ten nie je pre nás nevyhnutne ten najlepší. Naše telo potrebuje inteligentné riešenia, aby sa prispôsobilo a fungovalo správne aj v stresujúcom prostredí. Aby sme tvoje telo podporili čo najlepšie, vyvinuli sme Smartfoods®, nový revolučný rad prémiových výživových doplnkov navrhnutých tak, aby zlepšili tvoju celkovú pohodu a pomohli ti žiariť zvnútra. Rad Smartfoods® bol vytvorený s holistickým prístupom k blahobytu, pretože sme spojili najkvalitnejšie aktívne zložky, adaptogény a superpotraviny, ktoré podporujú telo zvnútra antioxidantmi a vitamínmi pre zdravšiu, žiarivú pokožku, a pomáhajú vyrovnať sa s každodennými stresovými faktormi.

Pohoda začína vnútri, takže je čas aktualizovať svoj denný režim s radom Smartfoods® a objaviť inteligentnejší spôsob, ako dosiahnuť rovnováhu vo svojom tele.

Adaptogény: inteligentná cesta k blahobytu

Adaptogény majú jedinečnú schopnosť prispôsobiť sa a pôsobiť na špecifické oblasti tela, ktoré potrebujú pomoc. Adaptogény sú známe svojimi vlastnosťami, ktoré pomáhajú telu prispôsobiť sa rôznym stresorom, či už fyzickým, emocionálnym alebo environmentálnym, a podporujú pocit pokoja a odolnosti. Adaptogény môžu tiež zvýšiť hladinu energie. Podporujú prirodzenú produkciu energie, čo nám pomáha zostať bdelými a sústredenejšími počas celého dňa.

Mnohé adaptogény, vrátane amly, ktorá sa nachádza aj v našom nápoji Super Glow, majú vlastnosti posilňujúce imunitu, ktoré pomáhajú telu účinnejšie sa brániť proti rôznym sezónnym ochoreniam.

Superpotraviny: sila prírody

Superpotraviny sú potraviny bohaté na živiny, ktoré majú mnoho výhod pre naše celkové zdravie. V produktovom rade Smartfoods® sme skombinovali adaptogény a superpotraviny pre dvojitú dávku pohody.

Superpotraviny sú nabité antioxidantmi, ktoré bojujú s voľnými radikálmi a pomáhajú chrániť bunky pred poškodením. To môže spomaliť proces starnutia a znížiť riziko chronických ochorení. Superpotraviny obsahujú veľa dôležitých vitamínov, minerálov a živín, ktoré je ťažké nájsť inde. Poskytujú telu stavebné kamene potrebné pre optimálne fungovanie.

V našich produktoch nájdete superpotraviny goji bobule a kurkumu, ktoré podporujú zdravie čriev. Vyvážený črevný mikrobióm je kľúčový pre trávenie, imunitu a celkové zdravie. Goji bobule sú tiež známe svojimi vlastnosťami šetrnými k pokožke. Stimulujú tvorbu kolagénu a poskytujú potrebné živiny na udržanie mladistvej a žiarivej pleti.

Smartfoods®: múdrejšia cesta k wellness 🌸

Práve synergia adaptogénov, superpotravín a aktívnych zložiek robí naše produkty skutočne výnimočnými.

  • Super Glow: Tento fantastický práškový elixír kombinuje silu adaptogénnej amly a superpotraviny goji bobule na podporu produkcie kolagénu, ďalej podporuje žiarivosť pleti a vyživuje krásu zvnútra. Klinicky testovaný Naticol® a patentovaná zložka SkinAx2TM spolu zvyšujú elasticitu pokožky, zosvetľujú pigmentové škvrny (anti-aging efekt) a prispievajú k žiarivejšej a hydratovanejšej pleti. Je to holistický prístup k starostlivosti o pleť zvnútra, ktorý je ťažké prekonať.
  • Gut Love: probiotické kapsuly obohatené o protizápalové účinky kurkumy podporujú črevný mikrobióm, vyrovnávajú trávenie a upokojujú črevá. Vyvážené črevá majú za následok lepšie trávenie a posilnený imunitný systém, čo znamená krajšiu a žiarivejšiu pleť.

Smartfoods® je inteligentný rad výživových doplnkov, ktoré podporujú telo zvnútra a pomáhajú nám, aby sme sa cítili dobre. Spoluprácou adaptogénov a superpotravín poskytujú nášmu telu zdroje, ktoré potrebuje na prispôsobenie sa a prosperovanie v našom neustále sa meniacom svete. 🥰

Ďakujeme, že si si našla čas na prečítanie nášho blogu. Dúfame, že si sa naučila niečo nové.🌟

Ak chceš zistiť, ktorý z našich produktov je pre teba a tvoj typ pleti ten najvhodnejší, odporúčam ti vyplniť náš KVÍZ STAROSTLIVOSTI O PLEŤ.

Nezabudni na to, že cesta ku krajšej pleti je jedinečná a my sme tu, aby sme ti pomohli. Máš otázky, potrebuješ poradiť, alebo sa len chceš s niekým porozprávať o starostlivosti o pleť? Kontaktuj nás na hi@eggoglow.com a naši odborníci na starostlivosť o pleť ti radi pomôžu.

Pekný deň! 🌸🌿💆🏻‍♀️