SUPER GLOW

SUPER GLOW

Starostlivosť o pleť a udržiavanie žiarivej pleti je dlhodobá úloha. Krémy a séra, ktoré aplikujeme na pleť, zohrávajú v našej rutine starostlivosti o pleť veľkú úlohu, no nesmieme zabúdať, že starostlivosť o seba začína zvnútra. To je dôvod, prečo sme vyvinuli Super Glow, revolučný kozmetický nápoj obsahujúci špičkové zložky, ako je patentovaný kolagén Naticol®, hydrolyzovaný hovädzí kolagén, patentovaný SkinAx2TM, adaptogénna amla a superpotravina goji bobule.

Tento nápoj zlepší tvoju každodennú rutinu a pomôže ti dosiahnuť mladistvý, žiarivý vzhľad, po akom si vždy túžila! 😍

Prečo si vybrať Super glow? 👑

Naša receptúra ​​kombinuje dva vysokokvalitné zdroje kolagénu - Naticol® a hydrolyzovaný hovädzí kolagén. Naticol® je známy svojou vynikajúcou biologickou dostupnosťou, ktorá zaisťuje, že ho tvoje telo dokáže efektívne absorbovať a efektívne využiť, a po prehltnutí nemá žiadnu pachuť. Hydrolyzovaný hovädzí kolagén ďalej podporuje zdravie pokožky, vlasov a nechtov.

Patentovaná zložka SkinAx2TM je silná zmes antioxidantov, vrátane extraktu z hroznových jadierok, zinku a vitamínu C, ktoré synergicky bojujú proti oxidačnému stresu a podporujú celkové zdravie pokožky. Je klinicky dokázané, že SkinAx2TM zvyšuje žiarivosť pleti, znižuje známky starnutia a stimuluje tvorbu kolagénu pre pružnejšiu pokožku.

Pridali sme aj adaptogénnu amlu a superpotravinu goji bobule. Tieto zložky pomáhajú telu prispôsobiť sa stresu, stimulujú produkciu kolagénu a poskytujú základné živiny pre zdravú a žiarivú pleť.

Náš produkt patrí do radu Smartfoods® a obsahuje starostlivo vybrané adaptogény, superpotraviny a vysokokvalitné a patentované aktívne zložky. Tieto prírodné látky pomáhajú udržiavať telo v rovnováhe a reagovať na rôzne stresory, vrátane tých, ktoré ovplyvňujú pokožku. Začlenením adaptogénov do tvojej každodennej rutiny môžeš zaujať holistický prístup k starostlivosti o pleť.

Často sa objavuje otázka o využití kolagénu a o tom, či je kolagén hodný svojej povesti. Odpoveď je áno, ale všetko závisí od kvality produktu. Je dôležité vedieť, čo hľadáš a aké sú tvoje očakávania. Pri výbere kolagénu je veľmi dôležité pozerať sa na to, odkiaľ pochádza, aký je kvalitný, ako dobre sa rozpúšťa vo vode a či nemá nežiaducu pachuť. Kvalitný kolagén môže pochádzať z mnohých zdrojov, ako sú ryby, morský, hovädzí dobytok a ďalšie. Musíš nájsť produkt, ktorý vyhovuje tvojim preferenciám. Je tiež dôležité vedieť, že kolagén sa môže používať v rôznych formách. Najlepšie kolagénové doplnky obsahujú hydrolyzovaný kolagén, ktorý sa rozkladá na menšie a ľahšie vstrebateľné peptidy (ako v našom nápoji Super Glow). To zaisťuje, že tvoje telo dokáže čo najlepšie absorbovať kolagén, ktorý konzumuješ, takže môžeš dosiahnuť tie najlepšie výsledky.

Všetky základy sa nám podarilo pokryť s eggom - chceli sme ingrediencie špičkovej kvality (SkinAx2TM, Naticol®, hydrolyzovaný hovädzí kolagén), pridali sme adaptogény a lahodná broskyňová príchuť je príjemná a dobre sa pije, keďže nie je sladká.

Super glow je tajomstvom žiarivej a mladistvej pleti. So silou špičkových, patentovaných a klinicky overených aktívnych zložiek je to kompletné riešenie, ktoré funguje zvnútra von. Dopraj si to najlepšie a zlepši svoju každodennú rutinu iba jedným nápojom denne! ✨🥰

Ďakujeme, že si si našla čas na prečítanie nášho blogu. Dúfame, že si sa naučila niečo nové.🌟

Ak chceš zistiť, ktorý z našich produktov je pre teba a tvoj typ pleti ten najvhodnejší, odporúčam ti vyplniť náš KVÍZ STAROSTLIVOSTI O PLEŤ.

Nezabudni na to, že cesta ku krajšej pleti je jedinečná a my sme tu, aby sme ti pomohli. Máš otázky, potrebuješ poradiť, alebo sa len chceš s niekým porozprávať o starostlivosti o pleť? Kontaktuj nás na hi@eggoglow.com a naši odborníci na starostlivosť o pleť ti radi pomôžu.

Pekný deň! 🌸🌿💆🏻‍♀️