eggBasics: Viac ako 75 % používateliek používa eggo nesprávne! 😱

eggBasics: Viac ako 75 % používateliek používa eggo nesprávne! 😱

Už naozaj nie je žiadnym tajomstvom, že eggo zaručuje hĺbkovo vyčistenú, hladkú a žiarivú pleť. Pravdepodobne ste nevedeli, že okrem základnej čistiacej funkcie existujú ďalšie dve možnosti použitia, ktoré navždy zmenia vašu kozmetickú rutinu. Neveríte tomu? Čítajte ďalej. 

Hoci sa vžilo slovné spojenie "3 v 1" a vy možno takmer prevrátite oči a pomyslíte si "už zase...", musím vám povedať, že na eggo sa to naozaj vzťahuje. Je to pribité. 🔨

Ak ste ho doteraz používali len na jeden účel, je načase využiť ho naplno a využiť všetky 3 funkcie eggo vo svoj prospech 👇.

 

1. Čistenie pokožky (takpovediac) ✨

Toto naozaj nie je žiadne tajomstvo a je to dôvod, prečo väčšina #eggobabies používa eggo. Tento zázračný prístroj nielenže odstráni nečistoty a zvyšky make-upu z vašej tváre, ale prenikne aj hlboko do upchatých pórov.

Je skvelá aj pre tých z vás, ktorí trpia čiernymi bodkami a už dávno pochopili, že čierne masky nefungujú (a dokonca poškodzujú vrchnú vrstvu pokožky). Eggo jemne, ale účinne odstraňuje tieto čierne bodky a udržuje vašu tvár sviežu a žiarivú. 

Na čistenie môžete použiť obe strany - prednú s menšími štetinami a zadnú s väčšími štetinami. Menšie štetiny sú obzvlášť praktické na čistenie ťažko dostupných oblastí tváre (napríklad okolo nosa), zatiaľ čo väčšie štetiny dokážu rýchlo vyčistiť väčšie oblasti (napríklad líca).

  

2. Masáž tváre (a prečo ju rozhodne musíte absolvovať aspoň raz týždenne) 

Masáž tváre je jedna z tých fráz, pri ktorej si rýchlo pomyslíte, že je to niečo pre vašu mamu a vôbec nie pre vás - ste príliš mladá, nemáte čas, ale funguje to?

FUNGUJE TO! A čím skôr si preň nájdete miesto vo svojej rutine, tým skôr zaútočíte na tú svoju:

  • Prvé riadky
  • Povrchové vrásky
  • Oblasti tváre, ktoré strácajú svoju pružnosť

Masáž tváre je jednoduchšia, ako sa na prvý pohľad zdá. Potrebujete len eggo a podklad, ktorý vám umožní ľahko kĺzať po tvári (napríklad krém alebo olej na tvár).

Najúčinnejšia masáž, ktorá stimuluje mikrocirkuláciu a zároveň odstraňuje prvé príznaky starnutia, je jednoduchá. Na masáž používajte ktorúkoľvek stranu zariadenia, vždy ňou prejdite hore (nie dole) po tvári a nezabudnite na krk. Takto si udržíte pružnú pokožku a zároveň budete pôsobiť proti gravitácii. 🌍

 

3. Blesková absorpcia (aj tých najmastnejších) produktov 💦

Pravdepodobne ste už niekedy mali pocit, že určitý krém vašej pleti vyhovuje, ale je taký mastný, že po ňom vyzeráte ako robotník z olejovej plantáže. 🤭

To neznamená, že sa musíte vzdať svojho obľúbeného bohatého krému alebo suchého oleja - len musíte byť rozumní v tom, ako ich používate. Tu prichádza na rad eggo.

Strana s väčšími štetinami sa najlepšie hodí na rýchle vstrebávanie produktu. Naneste vybraný výrobok priamo na prístroj alebo len na tvár a rozotrite ho vajíčkom do pokožky. Vďaka rýchlym vibráciám sa aj ten najmastnejší krém (čítaj: modrá Nivea) rýchlo vstrebe do pokožky. Zabudnite na mastné oblasti tváre a zahojte tú najjemnejšiu a najhodvábnejšiu pleť, ktorá sa už nevie dočkať ďalšieho líčenia.

 

Ktorý z týchto troch bodov vás najviac prekvapil a bude na vašom zozname úloh na dnes? Dôverujte mi v komentároch. 🤗