Zoznám sa s novinkou Sun Hero SPF 50+

Zoznám sa s novinkou Sun Hero SPF 50+

Ak existuje jeden univerzálny produkt starostlivosti o pleť, je to opaľovací krém. Nikto sa vystaveniu slnku nemôže vyhnúť a dobrý opaľovací krém môže znamenať skutočne všetko pre rozdiel medzi zdravou pokožkou a... nezdravou. Keď už hovoríme o dobrom opaľovacom kréme, narazíme na súčasný problém; môže byť neuveriteľne ťažké nájsť receptúru, ktorá spĺňa vaše očakávania, pretože veľa krémov na trhu vo všeobecnosti nie je príjemné používať – napriek tomu, že poskytuje túto veľmi dôležitú ochranu.

Ale to už neplatí, pretože konečne uvádzame produkt, ktorý náš Glow Gang najviac žiadal. S hrdosťou predstavujeme Sun Hero SPF 50+, opaľovací krém, ktorý naozaj budeš chcieť nosiť. Navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým tónom pleti a problémom, poskytoval ľahký pocit, aby bol miešateľný a ponúkal skutočné výhody starostlivosti o pleť – a to všetko pri poskytovaní bezkonkurenčnej ochrany pred slnečným žiarením – spĺňa všetky body kvalitného opaľovacieho krému a vďaka tomu tak dnes existuje zloženie také vzácne, ako je jednorožec sám.

Samozrejme vieš, že sme nemohli vyrobiť len hocijaký opaľovací krém (rovnako ako sme nemohli vyrobiť len hocijaké sérum alebo hydratačný krém). Namiesto výberu medzi zložkami chemického a minerálneho opaľovacieho krému, ktoré majú svoje vlastné výhody a nevýhody, vytvorili sme hybridné zloženie, ktoré prináša to najlepšie z oboch svetov. Nemohli sme vynechať niektoré obľúbené zložky starostlivosti o pleť, najmä tie podporné, ako sú vitamín E a niacínamid - tie pracujú nadčas, aby hydratovali, rozjasnili a upokojili pokožku. Všetky tieto zložky sa spájajú v ľahkej textúre, ktorá dokonale preniká do akejkoľvek pokožky, aby za sebou nezanechala strašné biele škvrny, silnú vôňu alebo mastný pocit.

Čo je vo vnútri

V prvom rade si povedzme o filtroch opaľovacích krémov, ktoré dávajú zloženiu ochranu SPF 50+ pred slnkom. Namiesto toho, aby sme sa pokúšali vyberať medzi chemickými a minerálnymi filtrami, ako to robia mnohí, sme zistili, že strategické spárovanie chemických a minerálnych filtrov môže ponúknuť nielen najlepšiu ochranu, ale aj najlepší zážitok. Chemické filtre v tomto konkrétnom zložení – Octisalate, DHHB, Octyltriazone, Iscotrizinol – pôsobia ako špongia, ktorá absorbuje škodlivé slnečné lúče, takže sa nedostanú na tvoju pokožku.

Minerálne (alebo fyzické) filtre na druhej strane fungujú tak, že vytvárajú fyzickú bariéru na povrchu pokožky, ktorá potom odráža, rozptyľuje a vstrebáva UV svetlo; bežne sem spadajú oxid zinočnatý a oxid titaničitý, tu však nájdete iba ten druhý.

Vybrali sme si oba typy filtrov, pretože ponúkajú rôzne výhody; chemické filtre majú tendenciu hladšie zapadnúť do pokožky a je menej pravdepodobné, že sa krém zotrie, zatiaľ čo minerálne filtre chránia pred UVA aj UVB lúčmi, a je menej pravdepodobné, že spôsobia podráždenie, pričom ponúkajú okamžitú ochranu. Kombináciou týchto dvoch ponúka naše hybridné zloženie ​​širokospektrálnu ochranu (tj ochranu pred UVA aj UVB lúčmi, ktoré prispievajú k fotostarnutiu a spáleniu od slnka), s najlepším možným užívateľským zážitkom – vyhráva každý.

Tiež sme si vybrali SPF 50. „50“ označuje, ako dlho by slnečnému žiareniu trvalo sčervenať pokožku, ak by sa opaľovací krém používal presne podľa pokynov – v porovnaní s časom, ktorý by trval bez opaľovacieho krému. Náš opaľovací krém teda zabraňuje sčervenaniu pokožky 50-krát dlhšie ako bez opaľovacieho krému.

A zatiaľ čo „skutočná“ hodnota SPF bola v posledných rokoch spochybňovaná – niektoré receptúry neponúkajú toľko SPF, ako tvrdia – naša prešla rôznymi testami, ktoré zistili, že náš opaľovací krém poskytuje SPF vyššie ako 50 .

Pridali sme niacínamid, tiež známy ako vitamín B3, účinnú zložku, o ktorej je známe, že znižuje zápal, podporuje ochrannú bariéru pokožky a zlepšuje vzhľad tmavých škvŕn.

V kombinácii s ochrannými filtrami tieto zložky samotné poskytujú silne rozjasňujúcu starostlivosť o pleť. Testovali sme aj náš vzorec na určité výhody starostlivosti o pleť; výsledky ukázali, že je nekomedogénny (to znamená, že neupcháva póry) a neaknegénny (to znamená, že nespôsobuje akné).

 

Ako používať


Možno je to samozrejmosť, ale aplikácia opaľovacieho krému by mala byť posledným krokom v rutine starostlivosti o pleť každé ráno, bez ohľadu na počasie. (UV svetlo môže prenikať mrakmi, takže sa môžeš úplne spáliť aj v zamračených dňoch.) Nielen to, ale mala by si ho tiež aplikovať každé dve hodiny, najmä ak sa potíš alebo si plávala. Našťastie samotná aplikácia je jednoduchá, vďaka elegantnému, nekriedovému zloženiu - jednoducho použi aplikátor tuby na dávkovanie. Na končeky prstov natlač dostatočné množstvo, potom krém nanes (nevtieraj si) na pokožku. Netreba vynakladať fyzickú silu.


Keďže sme chceli vytvoriť opaľovací krém, ktorý je skutočne príjemný na používanie, môžeš sa spoľahnúť na to, že na pokožke nezostanú žiadne lepkavé alebo mastné zvyšky – a naniesť naň make-up je hračka. Miešateľné zloženie je čisté a nezanecháva biely odtieň na pokožke, takže sa prispôsobí všetkým tónom pleti.


Pri balení tohto produktu sme zvolili plast, ktorý je ideálny aj na cestovanie, takže si môžeš užívať každodennú ochranu, nech si kdekoľvek.
Sme veľmi radi, že sa s tebou môžeme podeliť o tento nový produkt a nevieme sa dočkať, kedy si Sun Hero SPF 50+ vyskúšaš sama. Máš otázky? Napíš nám na hi@eggoglow.com a my ti radi pomôžeme!